images/banners/hero1.png

Комплетен асортиман на сосема нови брендирани производи.

Нашиот инвентар е поделен на поединечни производи и сетови.

Видете го нашиот магацин

Закажете магацинска турнеја за да видите како изгледаат наште производи. Можете да го посетите нашиот магацин или можеме да организираме виртуелна прошетка.

Закажи термин

Некои од нашите услуги

Нашиот тим постојано работи на подобрување на платформата преку развивање на нови услуги со цел да им помогне на нашите клиенти да донесуваат подобри одлуки.

Цени кои се преговараат

Да, точно така. Можете да преговарате за цената на секој производ, директно на нашата платформа.

Реални фотографии на производите

Нашиот тим ги фотографира сите производи. Достапни во деталите на сите палети.

Висок Марж

Ке пронајдете производи со едни од највисоките маржи во индустријата. До - 90% од MSRP (Retail Price).

Целосно детален манифест

Сите наши палети се придружени со манифест - документ, кој содржи детални информации за секој одделен производ со точност до 98,5%.

Buy wholesale merchandise from an established business with a top-notch customer service


We are a leading wholesaler and supplier of liquidated merchandise. We offer exclusive merchandise designed specifically for retailers and online sellers suitable for different marketplaces. We bulk buy a broad range of wholesale merchandise & products and then sort them into categories and pallets which are ready to be shipped to your address.

Product Image

Welcome to EuroLots


Grow your business with us. We stock an extensive range of wholesale products such as electronics, toys, home & kitchen appliances, clothing, shoes, jewelry, office products, books, watches and much more. Our merchandise is carefully packed and sorted into pallets. All of the products are fully licensed for resale.

sign up

Great Selection

New products are arriving weekly at our warehouse. You can find products suitable for almost any type of business.

Innovative Platform

We are developing an innovative platform to provide you effortless buying experience.

Innovative B2B Wholesale Platform


Our platform is build to give you the best possible buying experience. Our features will help you make better buying decisions.

Sign up login
Product Image

Нови Производи


Неодамна намалени


Нашите Предности

01

Чисто нови производи

Нови стоки, од кои најмалку 90% се во одлична состојба, освен ако не е поинаку наведено

02

Известувања по Е-пошта

Можете да се претплатите на нашите известувања по Е-Пошта за нови производи или попусти.

03

Без дополнителни такси

EuroLots не наплаќа дополнително за обработка на производите. Без дополнителни такси.

04

Цени кои се преговараат

Да, точно така. Можете да преговарате за цената на секој производ, директно на нашата платформа.

05

Ниски цени за испорака

Цена за испорака на палет €160 и €29 за голема кутија.

06

Свој менаџер за продажби

Сите наши клиент има свој менаџер за продажби, кој ќе ви помогне си изборот на производи

Чисто Нов Инвентар

Нови стоки, од кои најмалку 90% се во одлична состојба, освен ако не е поинаку наведено


Фотографии од нашиот магацин

images/calltobg.jpg

Подготвен да се придружиш?

Повеќе од 20.000 корисници веќе го направија!

Приклучи се денес

Разновидност на плаќање методи

Ние работиме со банкарски трансфери и PayPal.

Special Feature image

Брз и пријателски Поддршка

Секој клиент добива сопствен менаџер за продажби

Frequently Asked Questions (FAQs)